Garaža za autiće od rola papira

kreativne ideje za djecu

Foto: maligenijalci.com

Garaža za autiće

Ako imate muško dijete, vjerujemo da ste se susreli s mnoštvom različitih autića kojih nikad nije dovoljno za igru. Veliki ili mali, trkaći, policijski ili graditeljskih, oni koji mijenjaju boju ili oni s fora i zanimljivim izgledom, auti su jedni od najdražih igračka za djecu.
No nekako je vrlo nezgodno organizirati njihovo mjesto u dječjoj sobi. Uvijek im trebaju, a pravilno posloženi na polici sobe ili uredno složeni u kutiji jednostavno nisu dugotrajna rješenja, jer ih se uvijek iznova uzima za igru.
Rješenje je tu. Napravite im od starih rola papira garažu za aute. Mi smo izradili jednu takvu i dopustili malim pomagačima da ih urede po svojim željama.
Djeca koja sudjeluju u izradi igračke, uvijek su spremnija na igru s njom i ponosna na svojih ruku dijelu.

Garaža za autiće

Foto: maligenijalci.com

Što Vam je potrebno:

  • Kutija (možete stari spremnik za voće uzeti, kartonsku kutiju ili gajbu)
  • Role WC papira
  • Ljepilo
  • Ukrasni papir
Garaža za autiće

Foto: maligenijalci.com

Upute:

  1. Zalijepite role papira u kutiju, krenuvši od dna do vrha.
  2. Svaki red zalijepite i učvrstite za pozadinu kutije.
  3. Ukrasite garažu po želji.
Garaža za autiće

Foto: maligenijalci.com

Jednostavno, a korisno. Na takve male poduhvate smo izuzetno ponosni. Ideja nije izvorno naša, pa se ovim putem zahvaljujemo nepoznatom kreatoru na inspirativnom trenutku koji je pretočio u stvarnost.
Isprobajte i sami napraviti igračku. Lijepo ćete se zabaviti uz svoje dijete, a pružate dobar primjer djetetu kako iz ničeg napraviti odličnu stvar.
Naši pomagači su je s ponosom smjestila u svoju sobu. Nove stvari su uvijek zanimljive. Nadamo se samo da će naviku spremanja autića u garažu zadržati.

Garaža za autiće

Foto: maligenijalci.com

Author: Mali Genijalci

Share This Post On