Hotel Medo radi i u 2015. godini! Vidimo se na Griču

Foto: Tvornica Lutaka, fotograf: Damir Žižić

Foto: Tvornica Lutaka

Hotel Medo

Najnovija predstava  kazališta Tvornica Lutaka “Hotel Medo”, autorice i redateljice Petre Radin, priča je o tri sestrice koje su svi zaboravili. Hoće li se nešto promijeniti u njihovim životima i hoće li njihov hotel napokon zasjati starim sjajem provjerite ove subote, 24. siječnja u Tvornici lutaka, Scena Grič, Jurišićeva 6.

Predstava počinje u 11 sati, a cijena ulaznice je 30 kn.

Rezervacije na tvornica.lutaka@gmail.com.

Glume: Ana Kraljević, Lara Škrinjar i Antea Cvjetković

Foto: Tvornica Lutaka

Foto: Tvornica Lutaka

Kratak opis:

U Hotelu Medo vrijeme je stalo. Tri sestrice Tupete, Lepete i Mupete potpuno su zaboravile zvuk telefona, jer ih, naime, nitko posljednjih dvadeset godina nije nazvao. Također, isto toliko godina, nitko nije ušao u njihov, nekad popularni Hotel Medo. Ostale su zaboravljene pod prašinom. Je li razlog izgradnja novog autoputa, koji ih je odvojio od civilizacije ili nešto drugo, polako ćemo otkrivati kroz ovu predstavu, čija se drama odigrava na sam Badnjak. Hoće li božićna čarolija biti dovoljno jaka da tri sestrice otvore srca i puste u svoj život nove goste?  Tri sestre, vratit će nas u ljepote zajedničkog druženja, obroka i tradicija, u vrijeme kada nam nije sve bilo dostupno, već su se želje sanjale i iščekivale.

Foto: Tvornica Lutaka

Foto: Tvornica Lutaka

Ovo je predstava o zajedništvu, zaboravljenim vrijednostima, tradiciji i životu koji ne mora biti užurban i u kojem mobiteli, ipodovi i kompjuterske igrice ne igraju glavnu ulogu.Vratimo se ovo predstavom, bar na jedan dan, na sam Badnjak, u svijet naših roditelja i osjetimo tu ljepotu, a možda naše tri sestrice pokrenu neku novu priču i Hotel Medo ponovo zasja novim sjajem. 

Draga publiko, vežite se i uletite u svijet bajke jer u Tvornici lutaka sve je moguće!

autorica, Petra Radin 

Foto: Tvornica Lutaka

Foto: Tvornica Lutaka

Produkcija: Kazalište Tvornica lutaka

Tekst i režija: Petra Radin / Mentor: Krešimir Dolenčić

Glazba: Matej Meštrović

Kostimi: Patrizio Alejandro Aguero Marino

Scenografija: Matija Šantić

Author: Mali Genijalci

Share This Post On