O nama

portal za djecuO nama

Portal za djecu i obitelj maligenijalci.com osnovan je 2014 godine s ciljem da djeci i mladima ponudi zabavan, kreativan i obrazovni sadržaj. Uz zanimljive ideje za male i velike znanstvenike cilj nam je znanost približiti djeci i naučiti ih da svijet promatraju kao cjelinu koje su i sami dio. Znanost ne mora biti dosadna, potrudite se uz jednostavne eksperimente i projekte svojoj djeci približiti osnove fizike, kemije, tehnike, računarstva, robotike, pa čak i meteorologije na zanimljiv i jednostavan način. Svakako kroz budući period budemo obogaćivali svoj sadržaj novim tekstovima i novim sadržajem.

Klasičnim pričama, bilo od strane dobro poznatih braća Grimm ili mudrim Ezopovim basnama djeci nudimo sadržaj koji je poučan, zanimljiv i maštovit i vodi nas u svijet gdje je sve moguće i gdje čarolija djetinjstva nema granice. Pročitajte djeci priče, sastavljajte Origamije, rješavajte Radne listiće i Kvizove i Vaše dijete će biti bogatije duhovno i sretnije zajedno s Vama.

Tu smo za Vas i Vašu djecu. Preporučite nas i uputite svakog potencijalnog korisnika našeg sadržaja da ima priliku samo s jednim klikom miša ima na raspolaganju malo bogatstvo nauke, priča, zabave i znanja.

 

Uživajte