Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Internetski portal: www.maligenijalci.com u vlasništvu su tvrtke Jedna Ideja j.d.o.o. Sadržaj je osmišljen na način da potakne djecu na čitanje i da obogati njihovu maštu, da približi djeci znanost i nauči ih o pojavama koje ih okružuju na zabavan način. Kroz kvizove i radne listiće djeca mogu vježbati grafomotoriku, pripremati se za školu ili ponavljati gradivo iz škole.

Osim navedenog portal objavljuje i marketinške sadržaje zainteresiranih oglašivača.

Prava posjetitelja

Svaki je posjetitelj ovih stranica ovlašten za pregledavanje i učitavanje materijala sa ovih web stranica isključivo u osobne, nekomercijalne svrhe. Materijali objavljeni na ovim stranicama ne smiju se ni na koji način mijenjati ili umnožavati, kao ni prikazivati, izvoditi ili distribuirati u javnosti, ili na bilo koji drugi način koristiti u bilo koju javnu ili komercijalnu svrhu.

Zabranjuje se svaka uporaba, re-publiciranje ovih materijala na bilo kojim drugim web stranicama ili umreženom računalnom okruženju u bilo koju komercijalnu svrhu bez pismenog odobrenja autora.

Pod re-publiciranjem i komercijalnim korištenjem smatramo bilo kakvo korištenje kopije prepoznatljivih cjelina ili dijelova našeg sadržaja na način da se ostvaruje korist na bilo koji način.

Materijali na ovim stranicama zaštićeni su autorskim pravima i svaka neovlaštena uporaba bilo kojeg materijala na ovim stranicama može predstavljati povredu zakona o autorskim pravima, trgovačkim znakovima i drugih zakona.

Zabranjeno je bilo kakvo umnožavanje, distribuiranje, kopiranje i/ili objavljivanje sadržaja internet portala maligenijalci.com bez prethodnog pismenog odobrenja vlasnika.

Zaštita osobnih podataka

Našoj web stranici nije cilj prikupljati osobne podatke djece bez dopuštenja roditelja ili opunomoćenog skrbnika djeteta. Ukoliko dijete nehotice objavi osobne podatke upozorit ćemo ih da ih ukloni ili možete zatražiti od nas da ih uklonimo.

Pitanja korisnika

Za sva pitanja o pravilima i privatnostima tvrtke Jedna Ideja j.d.o.o. slobodno nam se obratite putem E –maila na adresu info@1ideja.com ili putem telefona 099 389 7895.

Odricanje odgovornosti

Tvrtka Jedna Ideja j.d.o.o., kao ni naši davatelji sadržaja nisu odgovorni za eventualnu štetu ili ozljedu nastalu zbog pristupa ovim web stranicama, nemogućnosti pristupa ovim webstranicama ili oslanjanja na informacije koje se na njemu nalaze. Tvrtka Jedna Ideja j.d.o.o. odriče se svake odgovornosti za izravnu, neizravnu, slučajnu i posljedičnu štetu, naknadu štete u svrhu kazne, posebne i druge štete, štete nastale zbog propuštenih prilika, gubitka prihoda ili pak za bilo koji drugi gubitak ili štetu. Ovo ograničenje obuhvaća također štete i viruse koji mogu utjecati na vašu računalo. Tvrtka Jedna Ideja j.d.o.o.neće biti odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem informacija koje su sadržane na ovim stranicama.