Teatar Poco Loco i Scena Ribica – Ljubiti, samo ljubiti

Teatar Poco Loco i Scena Ribica pozivaju Vas na  pravu Valentinovo poslasticu, na predstavu „Ljubiti, samo ljubiti“. Dođite u Centar mladih Ribnjak, Ribnjak 1,  ove subote, 11. veljače 2017., u 11 sati i dopustite da Vas Zvonimir Balog uvjeri da je ljubav najvažnija stvar na svijetu.

 

LJUBITI, SAMO LJUBITI

Foto: Teatar Poco Loco

LJUBITI, SAMO LJUBITI

Zvonimir Balog 

Bio jednom jedan mali, smeđi, slinavi stvor. Jako drag, ali i strašno spor. Na leđima on nosi kao ruksak svoju kuću i od nje se nikada nije maknuo ni makac.

Sigurno se pitate kako je to moguće?! 

Eto kako: Puž se s kućicom rodio, kao što se slon rodio sa surlom. I dok je Puž slinio i hvalio svoju kućicu, u njegovom vrtu, svijetu i životu pojavila se Ružica, djevojčica glasovita po svojemu glasu. I onda se dogodilo TO – Puž se zaljubio. Ali, Ružici Puž nije bio po volji. Ona je željela da Puž postane junak, heroj, kralj, princ, sportaš ili bar ministar. Zbog Ružice je Puž bio spreman učiniti sve, pa čak i otići od doma, riješiti se kućice! I zato je Puž krenuo u pustolovine.
Sigurno se pitate kakve pustolovine?!
Itekakve!
Prošao je kroz jednu šumu, zapeo kod Carinika, vozio Mačkobus, spasio A razred, preplašio Zmaja, odgovorio na sve Ružičine zagonetke…Budući da kraj nikad nije isti kao početak, znajte da je sve to zapravo bilo potrebno kako bi Puž na kraju svih krajeva spoznao da je on jedan, jedinstven, pravi pravcati čovjek, pardon, PUŽ: točno takav kakav je.

Za dob: 5+

Režija: Renata Carola Gatica

Dramatizacija: Maja Katić

Glazba: Davorka Horvat

Igraju: Maja Katić i Bruno Kontrec

 

Scenografija i kostimografija: Jasmina Kosanović i Božidar Raos

Grafički dizajn: Bruno Kontrec

Fotografija: Tina Kadoić

Majstori tona: Marko Crnčević i Branko Pek

Produkcija: Centar mladih Ribnjak i Teatar Poco Loco

 

Posebno zahvaljujemo gospođi Ljubici Balog, Centru za kulturu Čakovec i Pinklecima

Predstava je sufinancirana sredstvima Gradskog ureda za kulturu, obrazovanje i sport, te Ministarstva kulture Republike Hrvatske

Teatar Poco Loco je umjetnička organizacija osnovana u rujnu 2014. godine na inicijativu višestruko nagrađivane redateljice Renate Carola Gatica te profesionalnih glumica i dramskih pedagoga Maje Katić, Zrinke Kušević i Dunje Fajdić. Osim predstava za djecu, organizacija je osmislila i poseban projekt „Priča mi se priča“ koji na inovativni način spaja glazbu, kazalište i likovnu umjetnosti, a koji će uskoro doživjeti svoju tristotu izvedbu.

 

Author: Mali Genijalci

Share This Post On