ADVENT U ZAGREBAČKOM KAZALIŠTU LUTAKA

ADVENT U ZAGREBAČKOM KAZALIŠTU LUTAKA

Foto: Zagrebačkom kazalištu lutaka

 

ADVENT U ZAGREBAČKOM KAZALIŠTU LUTAKA

Od 1. do 23. prosinca 2015.

Zagrebačko kazalište lutaka i ove će se godine zaogrnuti blagdanskim ruhom te uz nagradne igre, glazbu i božićne likovne radionice ugostiti i Djeda Božićnjaka, koji je u kazalištu postavio i svoj osobni poštanski sandučić.

U središtu događanja bit će, dakako, izvedbe Božićne priče, ali i drugih popularnih naslova kao što su Palčica, Maca Papučarica, Ježeva kućica i Vuk i sedam kozlića.

Pozornicom će prošetati i svima dragi darivatelji: Sveti Nikola i Djed Božićnjak. Ako želite da jedan od njih u sklopu posebnoga blagdanskoga programa nakon predstave donese dar i vašem djetetu, prije predstave donesite dar u službu prodaje i promidžbe. Na daru svakako jasno napišite djetetovo ime.

Kupnjom ulaznice za izvedbe vikendom sudjelujete i u nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti jednog šarmantnog zmaja, kupon za dvije ulaznice i druge zanimljive nagrade.

Uza sve to, u prosincu svako dijete uz kupljenu ulaznicu dobiva i album za sličice s fotografijama iz ZKL-ovih predstava. Sakupljajte sličice, upisujte svoje dojmove i osvojite dvije ulaznice kada popunite album, koji će vam istodobno ostati draga uspomena kao pravi mali kazališni dnevnik.

Ne zaboravite niti sudjelovati u blagdanskim likovnim radionicama koje počinju jedan sat prije predstave i uključene su u cijenu ulaznice, a uz izvedbe Božićne priče nedjeljom od 10 sati možete napisati pismo Djedu Božićnjaku ili čestitku dragoj osobi. Program je sponzorirala Hrvatska pošta.

Dočekajte Božić s lutkama!

Ulaznice kupite na www.zkl.hr, a ako imate kakvih pitanja javite nam se na prodaja@zkl.hr ili 4878-445.

Author: Mali Genijalci

Share This Post On