U GK Trešnja pogledajte predstavu „Veliki i mali“

S veseljem vas obavještavamo kako će 28. veljače i 1. ožujka GK Trešnja ugostiti karlovačko Gradsko kazalište Zorin dom s predstavom “Veliki i mali” autorice Sanje Hrnjak dok će u Karlovac otputovati Trešnjina “Pepeljuga” Jakova Sedlara.

 

Foto: kazalištre Trešnja

Foto: kazalištre Trešnja

Zagrebačka publika imat će priliku vidjeti predstavu nastalu prema poznatoj slikovnici Eve Janikovszky “Da sam odrastao” koja vješto kombinira dječja i odrasla promišljanja o odrastanju (u predstavi igraju i djeca karlovačkog Dramskog studija).

Predstava traje 55 min i prilagođena je svoj djeci i svim roditeljima koji žele vidjeti svijet iz malo drugačije perspektive. Plutajući vremenom, predstava “Veliki i mali” ulazi u svijet odraslih i u njihova sjećanja na doba u kojem su oni odrastali stavljajući ga u opreku sa sadašnjošću u kojoj rastu na drugačiji način njihova djeca.

Ipak, postoji moćna veza koja spaja ove dvije različite vremenske perspektive i nadilazi njihove različitosti, a to je ljubav između roditelja i djeteta.

Foto: kazalištre Trešnja

Foto: kazalištre Trešnja

Predstava “VELIKI I MALI” je na Trešnjinom rasporedu u subotu, 28. veljače u 17 sati i u nedjelju 1. ožujka u 11 sati.

Pretprodajna cijena ulaznice je 20 kuna (vrijedi do petka prije izvedbe).

U isto vrijeme karlovački mališani moći će upoznati Trešnjinu inačicu najpopularnije bajke svih vremena – predstavu “Pepeljuga” u kojoj igraju nove snage Trešnjinog ansambla Karla Brbić i Jure Radnić te iskusni glumci Marijana Mikulić, Daria Knez Rukavina, Vanda Vujanić Šušnjar, Krunoslav Klabučar, Tena Jeić Gajski, Hrvoje Barišić i Ranko Stojić.

Author: Mali Genijalci

Share This Post On