“Crvenkapica- tko se boji vuka još” ove nedjelje u Griču!

crvenkapica

Foto: Tvornica Lutaka

Premijera predstave “Crvenkapica- tko se boji vuka još” kazališta Tvornica lutaka održat će se ove nedjelje, 14. veljače  na Sceni Grič, Jurišićeva 6, s početkom u 18 sati. Ulaz s pozivnicom.

 

Pretpremijera je zakazana za 13. veljače u 11 sati u Griču. Cijena ulaznice je 30 kn. Rezervacije na tvornica.lutaka@gmail.com

 

Izvedbe: 20. i 27.veljače, 11 sati, Scena Grič

crvenkapica

Foto: Tvornica Lutaka

 

Jesmo li se ikada pitali kako se osjećao vuk u priči o Crvenkapici? Je li on uistinu zlikovac koji tjera strah u kosti generacijama unatrag? Zašto je pojeo baku i Crvenkapicu i je li ih uopće pojeo ili su to samo priče kojima su roditelji plašili djecu kako ne bi previše odlutala u nepoznat svijet? Netko je u toj priči morao biti krivac.

 

Kazalište Tvornica lutaka na duhovit način izvrće priču i postavlja sporedni lik u glavni. Naš vuk, Gubbio, zapravo je dobročudni vučić koji ne voli jesti meso i koji je zbog toga protjeran iz svog čopora. Na putu susreće Crvenkapicu i tu naša avantura za djecu počinje.

 

Šarene kostime potpisuje poznata modna dizajnerica, Đurđica Vorkapić, a glazbu rockabilly band D’Elvis.

 

Režiju potpisuju Petra Radin i Mario Kovač, a uz njih u predstavi glumi i Filip Detelić, mladi glumac Satiričkog kazališta Kerempuh.

 

Vokalne aranžmane potpisuje Ivana Husar Mlinac, pokret i koreografiju Tihana Strmečki, masku i frizuru Evelin Benković – studio Evelin, dizajn svjetla Alen Marin, rekvizite Jasmina Kosanović, a scenu Goran Stanilović.

Vežite se i uletite u svijet bajke!

crvenkapica

Foto: Tvornica Lutaka

Author: Mali Genijalci

Share This Post On